Yerba maté ve světě parfémů

Publikováno: 25.09.09, Rubrika: Tajemství Yerba Maté, Bez komentáře

Yerba maté ve světě parfémů

Rádi si dopřáváte pravidelnou porci Yerba maté a zároveň Vás fascinuje svět vůní a parfémů. Zcela náhodou jsem narazil na toto velice zajímavé spojení. Světově známá firma Davidoff se rozhodla v jednom ze svých pánských parfémů využít právě vůni Yerba maté.

Připadá Vám to jako těžko uvěřitelné spojení? Ovšem je to tak, v parfému Davidoff Adventure byla použita jako jedna z příměsí vůně Yerba maté. Abych byl zcela přesný, jedná se o vůni z lístků Cesmíny paraguayské. Zajímavé, náruživí konzumenti tak při tradičním popíjení, můžou vonět opravdu stylově :-).

Jak jde vidět, tento nenápadný stále zelený keř má vcelku široké spektrum využití a pomalými krůčky si dobývá svět. Autorem parfému Davidoff Adventure je Antoine Lie, možná sám konzument nápoje z Yerba maté. Podle jeho slov vůně by měla odrážet fascinaci dobrodružstvím a připomínat exotické krajiny. Reklamu respektive tváří parfémů se stal docela oblíbený herec Ewan McGregor.

Parfém Davidoff Adventure a Ewan McGregor
Z mého pohledu se jedná o zajímavou perličku a pokud náhodou někde narazíte na jiné zajímavé spojení s Yerba maté nebo vyzkoušíte tento parfém, určitě napište komentář.

Štítky: ,

Zapoj se do diskuse