Especial

Yerba maté Piporé

Publikováno: 29.07.09, 4 komentářů
Yerba maté Piporé

V našich zeměpisných šířkách téměř neznámá, v oblastech jižní Patagonie hodně uznávána a naopak v arabských zemích je doslova hitem. O jaké značce je přesně řeč? Piporé! Další zástupce tradičního výrobce kvalitní Yerba maté z Argentiny.

Čti celý článek

Yerba maté Pajarito

Publikováno: 10.06.09, 15 komentářů
Yerba maté Pajarito

Značka Pajarito je téměř na celém světě spojována s Yerba maté té nejvyšší kvality. Jedná se pravděpodobně o nejpopulárnějšího paraguayskou značku Maté, která pochází z vyhlášených plantáží výrobce Lauro Raatz, s.a. Mnoho pijáků oceňuje především její velkou sílu, která čeká rovněž na Vás.

Čti celý článek

Yerba maté Rosamonte

Publikováno: 5.05.09, 19 komentářů
Yerba maté Rosamonte

Velice známou značku Rosamonte, která patří mezi nejstarší a zároveň mezi velice oblíbené, by bylo chybou si blíže nepředstavit. Charakteristická chuť a celková produkce této Argentinské továrny ve státě Misiones si totiž získala své oddané příznivce na celém světě.

Čti celý článek

Jaký druh Yerba maté je ten pravý?

Publikováno: 2.03.09, 5 komentářů

Řada producentů Yerba maté používá v názvech nebo v krátkých popiscích specifické označení, které nám umožňují blíže se zorientovat v jejich nabídce. Díky znalosti významu několika slovíček si tak budeme schopni lépe vybrat druh Yerba maté, který nám opravdu vyhovuje.

Čti celý článek